Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2016

Εκπαιδευτική επίσκεψη στη Ζαγορά Πηλίου

Την Παρασκευή, 4 Νοεμβρίου 2016, οι μαθητές της Γ’ τάξης του 6ου Γυμνασίου Βόλου με τις συνοδούς καθηγήτριές τους πραγματοποίησαν εκπαιδευτική επίσκεψη στη Ζαγορά στα πλαίσια μαθημάτων του ωρολογίου προγράμματος. Αρωγοί στην υλοποίηση αυτής της επίσκεψης ήταν: 
ο Διευθυντής κ. Ζήκος Ιωάννης, οι συνάδελφοι και οι μαθητές του Πολυμέρειου Γυμνασίου Ζαγοράς οι οποίοι υλοποιούν ένα ενδιαφέρον πολιτιστικό πρόγραμμα μέσα από το οποίο λειτουργούν ως ξεναγοί και πρεσβευτές του τόπου τους.
Οι μαθητές μας χωρίστηκαν σε τρεις ομάδες και ξεναγήθηκαν απ’ τους συμμαθητές τους στη Βιβλιοθήκη Ζαγοράς, στην εκκλησία του Αγίου Γεωργίου, στη βρύση του Κασσαβέτη και τη βρύση του Κράλλη. Στη συνέχεια επισκέφτηκαν το Ελληνομουσείο, όπου η κ. Ραφτοπούλου Ζωή ενημέρωσε και ξενάγησε τους μαθητές στο Σχολείο του Ρήγα Φεραίου. Ακολούθησε περιήγηση στο χωριό και άφιξη στο Γυμνάσιο Ζαγοράς, όπου οι μαθητές μας έτυχαν ιδιαίτερης φιλοξενίας.
Το φθινοπωρινό τοπίο, τα χρώματα  της φύσης, η εγκάρδια υποδοχή και η φιλοξενία εκ μέρους των μαθητών του Γυμνασίου Ζαγοράς, των συναδέλφων εκπαιδευτικών και του Διευθυντή κ. Ζήκου Ιωάννη πλούτισαν τις αισθήσεις μας, τα συναισθήματά μας, την ψυχή μας.
Τους ευχαριστούμε θερμά.

Οι μαθητές του 6ου Γυμνασίου Βόλου

Οι εκπαιδευτικοί

Πατσαρούχα Βασιλική
Κούκιου Δήμητρα
Χατζηνικολάου Αικατερίνη
Μωραΐτου Καλλιόπη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου