Τρίτη 7 Απριλίου 2015

Μήνυμα συνοδών καθηγητριών για την εκδρομή στη Κωνσταντινούπολη


"Νιώθουμε την ανάγκη να συγχαρούμε όλους τους γονείς των παιδιών της  αποστολής στην εκδρομή στην Κωνσταντινούπολη για το ΗΘΟΣ και την ΑΞΙΟΠΡΈΠΕΙΑ των παιδιών τους. Καλό Πάσχα !!! 

Οι καθηγήτριες της αποστολής κυρίες 
Βασιλική Πατσαρούχα, Δήμητρα Κούκιου, Μαρία Γιαννουλή."

1 σχόλιο:

  1. Αγαπητοί γονείς, μέλη του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, καθηγητές
    Και εγώ με την σειρά μου θα ήθελα να ευχαριστήσω όσους βοήθησαν να πραγματοποιηθεί η εκπαιδευτική εκδρομή στην Τροία, Αϊβαλί, Πέργαμο, Προύσα, Πριγκιπόννησοι, Κωνσταντινούπολη.
    Καταρχάς, ένα μεγάλο ευχαριστώ στους εκπαιδευτικούς μας, άνθρωποι υψηλού ήθους, με ακεραιότητα, αφοσίωση στην ιδέα που υπηρετούν και συγκεκριμένα αναφέρομαι στις κ.Βασιλική Πατσαρούχα, κ.Δήμητρα Κούκιου, κ.Μαρία Γιαννουλή.
    Έπειτα χρωστάω ένα ΜΕΓΆΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ στους μαθητές μας που όλες αυτές τις μέρες που περάσαμε μαζί με έκαναν να νοσταλγήσω τα μαθητικά μου χρόνια.
    Και τέλος το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 6ου Γυμνασίου Βόλου που με φροντίδα, αγάπη, ανάλωση του προσωπικού τους χρόνου χωρίς κανένα υλικό όφελος αγκάλιασαν το σχολείο και έκαναν εφικτές δράσεις για τους μαθητές μας. Από την συνεργασία μου μαζί τους κρατώ στην καρδιά μου τις καλύτερες αναμνήσεις.
    Η αγάπη και η προσφορά ας χρωματίζουν τη φέτα ζωής που αναλογεί στο καθένα από εμάς.
    ευχαριστώ,
    Χρύσα ΠαπαΪωάννου

    ΑπάντησηΔιαγραφή