Τρίτη 8 Απριλίου 2014

Πρόγραμμα: Ημέρα 3η

    Καλημέρα,
έπειτα από μία κουραστική και πιεστική ημέρα - με 3 ώρες καθυστέρηση του πλοίου βάλτε με το νου σας για τι πράγμα μιλάμε!! - όλη η αποστολή σήμερα το πρωί είναι μια χαρά κι έτοιμη να ακολουθήσει το σημερινό πρόγραμμα.
    Στις 10:00 είναι η προγραμματισμένη συνάντηση στο σχολείο Vittorio Emanuele στο οποίο θα παρουσιάσουν τα προγράμματά τους και θα κάνουν συνδιδασκαλία. Νεότερα θα υπάρχουν μετά.
- 15:00 (ώρα Ιταλίας) όλη η αποστολή έφτασε στο ξενοδοχείο. Το πρόγραμμα όλο ακολουθήθηκε πιστά. Η υποδοχή που τους επιφύλαξαν οι καθηγητές και οι μαθητές και μαθήτριες του σχολείου ήταν απίστευτη!!  Σε σημείο που είχαν ετοιμάσει μέχρι και τούρτα για τα γενέθλια που έμαθαν ότι είχε κάποιο παιδί της αποστολής!!!!! Η εμπειρία ήταν μοναδική.
Υπογράφηκε κανονικά η πράξη αδελφοποίησης των δύο σχολείων για κοινή δράση και ανταλλαγές προγραμμάτων.
   Υπενθυμίζω ότι στις 18:00 είναι η παρουσίαση των παιδιών στο θέατρο "Dante" και το βράδυ, αμέσως μετά έχει τραπέζι όλη την αποστολή ο δήμαρχος του Παλέρμο μαζί με την Ελληνίδα πρόξενο για "pizza italiano vero"!!
- Το κλείσιμο της βραδιάς δείχνει ακόμα πιο τέλειο για όλους και όλες. Η Ελληνική Κοινότητα έχει κάνει το τραπέζι στα παιδιά και στους καθηγητές μας. Στις 23:00 η ώρα που μιλήσαμε (22:00 ώρα Ιταλίας) ήταν ήδη στο τραπέζι.  Τα τοπικά προϊόντα έγιναν ανάρπαστα κατά τη διάρκεια της απογευματινής εκδήλωσης.
   Η πίεση, η προσπάθεια, το τέλειο αποτέλεσμα απ' όλους έφερε συγκίνηση και όχι άδικα. Καλή ξεκούραση σε όλους. Καλό βράδυ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου